logo uwpaardenapotheek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Algemeen nieuws

🆕💪MUSCLE CARE van Global Medics: UPDATE

muscle-care

Ontdek de Vernieuwde Muscle Care

In de wereld van paardensport en -verzorging is het cruciaal om voortdurend te streven naar producten die niet alleen de gezondheid van onze geliefde dieren ondersteunen, maar ook hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Met trots willen wij, als aanbieders op onze gespecialiseerde webshop, aandacht schenken aan een opmerkelijke vernieuwing in het assortiment van Global Medics: de geüpdatete formule van Muscle Care.

Een Revolutionaire Update

Global Medics, een vooraanstaand ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen voor paarden, heeft onlangs een significante verbetering doorgevoerd in de samenstelling van Muscle Care. Deze update markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van Global Medics om te voldoen aan zowel de regelgevende vereisten als de behoeften van paarden en hun eigenaren.

Gamma oryzanol werd toegevoegd aan de formule

Een van de meest opvallende veranderingen is de toevoeging van gamma oryzanol aan de formule. Lange tijd was het gebruik van gamma oryzanol, een krachtig ingrediënt bekend om zijn spieropbouwende eigenschappen, niet toegestaan in België als toevoegingsmiddel in voedingssupplementen. Dankzij recente wijzigingen in de regelgeving heeft Global Medics nu de mogelijkheid gezien om deze essentiële component op te nemen, waardoor Muscle Care nog effectiever wordt in het ondersteunen van de spierontwikkeling bij paarden.

Veilig én conform de regelgeving

Naast gamma oryzanol, heeft Global Medics ook andere waardevolle ingrediënten toegevoegd zoals johannesbroodmeel, algenextract en Melofeed, allen geselecteerd om hun positieve invloed op de spiergezondheid en -prestaties. Deze verrijking van de formule onderstreept de toewijding van Global Medics aan het leveren van supplementen die niet alleen veilig en conform de regelgeving zijn, maar ook maximaal bijdragen aan het welzijn van het paard.

Ongewijzigde prijs

Wat onveranderd blijft, is de toewijding aan kwaliteit en waarde. De inhoud van Muscle Care blijft 2 kg, met een aanbevolen dagelijkse dosis van 40 gram, zonder enige wijziging in de prijs. Dit weerspiegelt de betrokkenheid van zowel Global Medics als onze webshop bij het ondersteunen van onze klanten en hun paarden, zonder compromissen.

Wij zijn verheugd deze verbeterde versie van Muscle Care aan te bieden en nodigen onze klanten uit om de voordelen zelf te ervaren. Vertrouw op Global Medics en uwpaardenapotheek.be voor de meest geavanceerde oplossingen in paardenzorg en -prestaties. Ontdek vandaag nog hoe deze geüpdatete formule het verschil kan maken voor uw paard.


Producten die helpen bij de aanmaak van spierweefsel

Oorspronkelijke prijs was: €234,89.Huidige prijs is: €211,00. (incl. BTW)
Oorspronkelijke prijs was: €147,99.Huidige prijs is: €133,20. (incl. BTW)
muscle-care

Inhoudstafel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors