logo uwpaardenapotheek
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

Hallo, wij zijn Bert en Berthie, twee toegewijde dierenartsen met een diepe passie voor paarden. Samen zijn we de stuwende kracht achter Paardenpraktijk ‘t Santvliet, gevestigd in het idyllische Kampenhout, België. Wat ooit begon als een traditionele eerstelijns praktijk, is geëvolueerd naar een praktijk die vooral werkt op afspraak en gericht is op het bijstaan van paardeneigenaars in de specifieke behoeften van hun viervoetige vrienden

Berthie Over ons
Bert Over ons
veulen Over ons

Onze filosofie

De praktijk ‘t Santvliet is niet alleen een plek waar dierenartsen werken; het is een uitdrukking van onze toewijding aan het welzijn van paarden en hun eigenaars. We hebben gezien dat er behoefte is aan meer dan alleen traditionele eerstelijnszorg. Onze praktijk is geëvolueerd naar een service die op afspraak werkt, waarbij we de paardeneigenaars bijstaan met gericht advies en specifieke zorg.

Onze passie

Naast onze professionele toewijding, delen we een passie voor sport en avontuur. In onze vrije tijd worden de looproutes, de skipistes en de fietspaden afgewisseld met kostbare momenten met onze gezinnen.

Onze expertise

Als paardendierenartsen bieden we gespecialiseerde diensten aan, met een focus op:

sportpaard Over ons

Sportpaardbegeleiding

Optimaliseer de prestaties van je sportpaard met onze deskundige begeleiding.

paard aankopen Over ons

Advies bij aankoopkeuringen

Vertrouw op ons advies bij het aanschaffen van een paard, voor een gezonde en fitte aanwinst.

gynaecologie Over ons

Gynaecologie

Onze kennis strekt zich uit tot het gebied van voortplanting, met bijzondere interesse voor embryotransfer.

Ontdek onze webshop

In 2019 hebben we onze expertise uitgebreid naar de online wereld. Onze webshop biedt zorgvuldig geselecteerde paardenproducten van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar paardensupplementen of essentiële benodigdheden zoals de EHBO-box, wij bieden alleen producten aan die we persoonlijk als dierenartsen aanbevelen.

Onze deskundige ondersteunig

Wij begrijpen dat elk paard uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom staan we klaar om paardeneigenaars met onze expertise bij te staan, of het nu gaat om het juiste supplement bij een specifiek probleem of algemeen advies over de gezondheid en het welzijn van hun paard.

Neem contact op

Heb je vragen of advies nodig? Neem nu contact met ons op! Ons deskundige team staat voor je klaar. Bel ons of stuur een e-mail. We helpen je graag verder!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors